torsdag 30. oktober 2008

Operasjon dagsverk.





Idag har det vært fullt hus av flittige hender. Det ble vasket,tvinnet kongler på streng,ryddet og hengt opp flere hyller,og sprayet med gull,spist sjokolade,kjeks og boller.En kjempekoslig dag.Asbjørn kom til og med innom:"min handyman"og ordnet med utelyset nå når det begynner å bli tidlig mørkt. Hva skulle jeg ha gjort uten ham....Tusen takk til alle som bidro idag.







onsdag 29. oktober 2008

Må nesten dedikere....hete det det? denne blomsten til min kjære samboer da han var så snill og ordne det slik at det ble varmt i bilen min igjen igårkveld,kom hjem etter å ha kjørt i over 4mil i iskald bil,var ikke særlig blid da jeg kom hjem,ja jeg altså.

Jeg hadde jo prøvd selv da,med og skifte sikring,men fant jo ikke den sikringen som skulle skiftes,men det viste seg at det nesten ikke var vann på radiator og noen ledninger var løse og det hadde jo jeg aldri funnet ut av selv.Nei bil.....jeg anser meg selv som ei ok sjåfør,fylle olje og bensin det kan jeg men noe mye mere forstår jeg meg ikke på.Nå har jeg så store gutter at de skifter dekk for meg også.

Det er allehelgen på søndag,da pynter man og tenner lys på gravstedene til minne om de døde.
Ett annet alternativ enn mosekranser som ofte blir brukt er mosehjerter,pyntet med blomster.






Når rosene fryser blir de helt nydelige,og man kan bruke hjerte til jul igjen,da er det bare og bytte ut blomstene.





Hjerteformen markeres med blåbærlyng som er surret med streng.Blåbærlyng er kjempefin og jobbe med,bruker det også i buketter.








Erika pynter også fint opp på gravsted,kjempefin når snøen kommer og den stikker opp av snøen.det forutsetter at det ikke snør mer en 10cm.da.......

tirsdag 28. oktober 2008


Nå er det ei stund siden jeg har vært innom ja.....målet er jo å få tid til å legge inn innlegg og bilder oftere,men det har vært travelt.
Det har kommet mye nye varer,bildene kommer snart,har litt problemer med data hjemme .
Det har vært begravelse i kirken her idag og har hatt en del leveringer dit,da blir det gjerne sen kveld før man kommer seg hjem,
Blir sent idag og,da jeg må levere blomster langt oppe i Mostadmark,gleder meg til å kjøre i stupmørket,med bil uten varmeapparat......Det e ett ganske stort stressmoment akkurat det...spesielt når det begynner å bli den mørke årstid og du skal lete deg fram til ett hus,som ofte ikke har hverken utelys eller nummer på huset.
Temperaturen stiger innabords iallefall og jeg er glad jeg sitter alene.Men det går over når du får levert og mottaker blir glad,og du er på vei hjem.

onsdag 22. oktober 2008





Har massefine oppheng til å henge i vindu,blant annet denne sommerfugl,nå har de fått henge ifred ganske lenge,inntil denne uke,har solgt 3 stk,

Det er litt rart...at ting som kan stå aldri så lenge,plutselig fanger interessen til folk,men kanskje folk vil ha litt sommer innafor dørene nå nå høstkulda sniker seg på.

tirsdag 21. oktober 2008




Der utrolig stille i butikken for tiden,vet at det pleier å være det på denne tiden av året,men blir litt småstressa allikavel.Det blir jo god tid til å rydde og vaske da,så det blir plass til nye varer,bestilte noen nydelige engler og lykter igår som kommer snart.Så bli det jo litt tid til å sitte å prøve å få til disse sidene,så de blir interesante å se på.Det kommer bilder snart av ting og tang som jeg selger,har ikke bare blomster.Kan nevne engler,feer,rekvedbilder,vindspill,kranser,budda,te,sjokolade og mye annet.

mandag 20. oktober 2008

Det ble noen poser med mose,det er nok å ta av i trøndersk klima.
Noen har sprunget fra ett kaffeslaberas midt i mose enga,det er noen som absolutt ikke har respekt for naturen.
Denne tua fikk stå uten og bli skalpert,mosen sitter så løst på sånne stubber,det er bare å løfte av hele greia.
Må ønske meg ett bra kamera til jul ser jeg,mobil holder ikke.

søndag 19. oktober 2008



Det ble litt feiling og prøving igår kveld...det var noen som påstod at jeg hadde masse skrivefeil og:):):)...fant bare en jeg,men skitt det har jo ingenting å si,hi hi.Men det ble sletta noe som ikke sku slettes.men det går seg til,snart blir jeg en racer til blogging.....hvis man kan si det da....Nei idag er det nydelig høstvær og jeg har fri,så jeg må komme meg ut iskogen og plukk mose.Vet dere at tulipanene har kommet i butikkene nå,sesongen er begynt tidlig iår.

lørdag 18. oktober 2008



Var så heldig å få oppdrag på å lage bkt til dronnong Sonja og presidentfrue av Irland,da de var på besøk i Trondheim på torsdagen,det var jo hyggeligog bra reklame å få meg seg på hjemmesida...håper å få noen fine bilder av overrekkelsen.
BLOMSTERGLEDEIdag har jeg vært oppe i Hegra og fått hjelp ifra min gode venninne til å starte en blogg,hun tok imot meg innimellom kakebaking og pizzalaging.Tålmodig som få....det var bra Karen (datter) var med,hu kunne jo masse på data som jeg ikke viste at hun kunne.Da ble det 2 nye blogger i kveld.
Har ofte gått innpå nett og lest litt blogger og tenkt at det kan vel kanskje jeg og....men hva skal jeg skrive...hva skal jeg vise av bilder...Skrev dagbøker fram til jeg var 30år,men da brente jeg alle,det hadde noe med at det var så traumatisk å fylle 30år,men det er mange år siden.....
Nå er jeg langt over 40 og det er helt greit,men behovet for å skrive har alltid vært der siden.
Da kan det jo være morsomt å skrive blogg,er bedre til å utrykke meg skriftlig enn muntlig.
Har vært så heldig å drevet butikken nå i 3år,blir hverken rik eller berømt,men har en jobb som jeg gleder meg til å gå til hver dag,og det veier opp mot en tykk lommebok.
Skal prøve å formidle hva som jeg opplever i min butikk,vise litt av det jeg lager og av andres ting også.

VIKA BLOMSTERSTUE


Vinterbilde av butikken,et lite grønt murhus,det er en kald vinterdag,men godt og varmt innenfor,velkommen innom.!