mandag 24. november 2008

Nå er julebordsesongen over oss for fullt .Hornemannsgården ville gjerne ha noe tradisjonell julepynt til buffetbordet sitt.Hva er vel mere tradisjonelt enn nisser,dompapper,nøtter og ikke minst den lille røde soppen med hvite prikker på.Så limpistolen ble satt på og jeg limte ivei,genialt med limpistol,da det fester seg fort.Lenge siden jeg har laga sånne røtter,det var jo ganske morsomt.Så da håper jeg at alle som koser seg på julebord kommer litt i julestemning.Skal lage opp flere så får vi se om det er noe interesant for folk,syns det er litt koslig med slike røtter,det er vel kanskje ikke så mange som lager de heller.





Er så heldig å ha fått ekstra hjelp i butikken for tiden,det er ei som har drevet butikken før jeg tok over.Ei kreativ og dyktig dame.He er veldig flink med tørre saker,laga denne kransen på 1 2 3,det ble så stille på bakrommet en dag,hørte at hu pusla med noe og vips ble denne kransen til.Det er limt grønn mose på en halmring,dekorert med tørkede kastanjer,lotuskapsler m.m.
Syns den ble kjempefin jeg.



Dette er ikke reklame for champagne,men ett oppdrag vi fikk fra en kunde som ville ha en gave til ett brudepar.Nå har vi ikke desverre ikke pol hær i Hommelvik,men en poltur tar vi gjerne for å få fornøyde kunder,ingen problem det.Flaska var jo bare lekker,til og med påkledt i rosa tricot.Den ble lagt i en glasskål med oasis i bunnen,og pyntet med blomster,
Da håper jeg champagnen smakte og lykke til med ekteskapet!

onsdag 19. november 2008

Nå er det like før julestria slår til og vi har hatt oppryddning og kasta masse rart som man /eller kanskje bare meg,tror at man får bruk for i en eller annen dekorasjon eller krans eller noe lignende,vi damer kjenner vel kanskje til det fenomenet i en annen sammenheng også og da tenker jeg på alt vi har hengende i klesskapet som vi en dag tror vi kommer inn i igjen......ja ja vi må leve i trua.
Har fortsatt en del løk igjen på stativet som det nå haster litt med å få begravd i bedet eller i krukker,de selges svært rimelig nå.

Bamser!For 150kr kan noen små barn eller kanskje store også,bli lykkelige eiere av disse utrolige myke bamsene.Vil gjerne bli pakket inn i fint papir og lagt under juletreet,med ett ett løfte selvfølgelig om å bli pakket opp av noen som ønsket seg nettop den!
Salg! LØP OG KJØP! Billige sparebøsser,i disse trange tider må vi spare det vi kan,50kr.Kjempefine julegaver også,til den som har kommet så langt at man har begynt å tenke på det.Det er vel kanskje mange som allerede er ferdige med julegavelista,men til de som ikke enda har begynt ta turen innom,har masse fine julegavetips.




onsdag 5. november 2008

Lykter og engler skaper alltid stemning,en hyggelig velkomst f.eks på trappa.





Budda`n er på vei opp av embalasjen.

lørdag 1. november 2008


Inatt har jeg faktisk klart å få igang min arbeiskollega monica til å skrive blogg,utrolig syns nå jeg da....at jeg skulle få til det da.Blir litt stolt av mæ sjøl.skal bli moro å se,det er en kreativ dame.