tirsdag 30. desember 2008

Ja nå har julestresset lagt seg og det har vært rolige dager i butikken,julefridagene har blitt tilbragt på sofa,sovet og lest.Det har vært utrolig godt.Tid til middagselskap med familie har det også blitt,kjempekoslig og det får man overskudd og energi av.

Får mere tid til å legge inn bilder og skrive i blogg nå framover,skal prøve å være litt i forkant av sesonger og vise mere av våre arbeider og det vi lager,og av det som selges,det er mitt nyttårsforsett for butikken! HA ETT RIKTIG GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!!
Enkle dekorasjoner til bordet,ta noen vinglass,fyll de med oasis,sett i litt grønt,sølv og 3 roser pluss julekuler eller annet stæsj!










tirsdag 9. desember 2008

Budda"n har blitt tatt ibruk som smykkestativ,det funke jo bra.Kjøper smykker ifra ett firma som heter Hjerter DA.www.hjerter.no. De har hatt stor suksess i hele landet for sine smykker.Felles for alle smykkene er at de har hjerte som hoved design.Er eneste forhandler i Malvik kommune.


Lekkert til selskapskjolen når du skal på julebord i helga,garantere oppmerksomhet på disse.


Har også ringer,ørepynt og armbånd.




Mangler du selskapsveska,så kan du kanskje finne den hos meg!



Bestiller en del varer fra Fair Trade,Norge.www.friendshopper.no.Har fått inn nå til jul kjempefine pokaler i rødt og hvit,30cm høy,glassmosaikk.
Nydelige trehjerter,de største er 25cm lang,heltre.Faitrade produkt fra Indonesia.

Glassengler i forskjellige størrelser og farger.


Nissebarn venter på nye hjem.



Gamlenissen sitter og sover.Ekte norske nisser fra Johnnie Jakobsen Produkter,han er idag en av de mest kjente "juledesignere"i Norden.www.jj-design.no.Jeg har flere utgaver i form av telysestaker.serviettholder,tannpirkeholdere,små og store nisser.