mandag 16. februar 2009

En ny hommelviking er født og det setter vi alle stor pris på,da er det hyggelig å få og gi en blomst i den andledning,artig er det å lage de og.
Apropo nye spirer og nytt liv,så er frøene kommet i butikken,nå må de frøene som trenger å såes tidlig i jorda.Selv om det er kaldt ute om dagene så må sommerens blomstring planlegges nå.

Grønnsaker er det kanskje litt tidlig for enda,men krydder urter og div,kan såes i potter inne nå,sørg bare for at de får nok lys.



fredag 13. februar 2009

Valentine

Det er valentine`s dag imorra,dagen da vi skal vise den vi elsker at vi setter pris på han/henne. Syns vi kan gjøre det hver dag jeg,trengs ikke 20 røde roser hver dag,men en klem,en koslig melding eller ett hyggelig komplement,det skal ikke så mye til......

Hjerter servert på ett fat,send med ett sjokolade hjerte ,istedet for ett kort på rosene.

En frodig bkt.med en anelse av vår....


Bamser hører liksom med til valentine`s.Har flere størrelser,myke og gode.



Håper mange får en hyggelig dag imorgen,kanskje er det noen overraskelser på gang.:)


tirsdag 10. februar 2009

Har noen flyte lys hengende som er vanskelig å få selge,de henger sammen i veiken,har hatt mange spørsmål om hvordan disse fungerer,...skal de tennes på nederst og brenne oppover eller tennes øverst eller.......nei de skal klippes av en og en og legges i en pen skål med vann eller i sand.
Fikk en ide med å ta noen fine norgesglass,nå er det jo in med gjenbruk,og legge lysene oppi,pynte de med litt bånd og en liten kvast.


Ble en koslig liten gave til vertinnen ,venninnen eller hvem det måtte være.






onsdag 4. februar 2009


Cymbidium orkide.

En gjeng kreative damer oppi Mostadmark lager endel kort til meg,de er så fine......kortene altså.


Fikk i Ingrid Aleksandra roser idag,nydelige grenroser, men man må nok være kongelig for å få en rose oppkalt etter seg .Så det blir ikke i dette livet,men pytt pytt,det går så bra så.



mandag 2. februar 2009



Æ e så lei av å frys....fotan e som nån isklompa og æ fyre og fyre i ovnen,klær på seg så det hold.,når man går ut,har tilogmed funnet fram strømpebuksa og det e mange år siden.

Neida ska slutt og syt,det jo my bedre med sånt vintervær enn regn og sludd.Og så har det blitt så my lysar på ettermiddagen no,det e bare så godt.Ser det e mange som lengter etter vår og varme i forskjellige blogger,det kommer fram så mange fine sommerbilder av fine hager og sommer minner.Gleder meg til våren ja og da har jeg vel de fleste me meg.

HUSK AT DET MORSDAG PÅ SØNDAG!

;

Hjerte levert i begravelse.
Krans med blå hortensia,hvit nellik og hvit krysantemum.


Krans i gyldne farger med calla,gerbera,nellik.


Kistadekorasjon med hovedsaklig calla.



Kistedekorasjon.