lørdag 23. mai 2009

Tid for bryllup.

Mai er en fin mnd og gifte seg i,har fått flere oppdrag og det er jo hyggelig.På en sånn viktig dag er det svært viktig at brudeparet blir fornøyd og det er skikkelig moro få positiv respons på det som blir laget!

Rund bukett med roser,cymbidium,fresia,krysantemum og brudeslør.
Hengende bukett med calla og krysantemum.


Hengende bukett med rosa orkideer og røde roser.




Nærbilde av bukett.




Tid for bryllup.

Knapphulls blomst eller corsage,som det kalles er blomsten brudgommen får pynte seg med.man tar utgangspunkt i brudebuketten og lager en corsage som matcher.
Den kan lages i utallige variasjoner og farger.














mandag 11. mai 2009

Vårlig bukett til konfirmanten!
Div,glass skåler /vaser 36,- som kan brukes til telys eller dekorasjoner.


Morsomme bøtter i knall farger. 15kr.-Passer til mini planter.


konfirmasjon

Konfirmasjon dagene kommer på rekke og rad i mai,ikke alle vil ha det så enkelt som en enkel gerbera i tynn vase,mange vil gjøre bordet litt mer spennende på en slik dag,og bruke litt penger på blomster.
Dekorasjon med cymbidium,lisiantus,krysantemum.

Dekorasjon i babyvogn.


Smale fat er elegante på bordet,her dekorert med roser ,fresia,anemoner.









tirsdag 5. mai 2009

ikebana/sula

En kunde kom inn og sa hun ville ha en japansk inspirert dekorasjon,oj...det har jeg aldri laget før,men jeg vet japanerne har noe som heter japansk blomsterkunst-ikebana,da måtte jeg se litt inne på nettet om jeg fant noe.Grunnprinsippet er enkle dekorasjoner,hver blomst må få komme helt til sin rett,små grupperinger,ikke overdådig.
Plikket meg noen grener fra epletreet i hagen,bestilte putemose og tok med meg glatte,runde stener plukket på rhodos for mange år siden.Brukte viburnum,cherry champ roser og gule craspedia.

Så kommer Konstantine,min gode medhjelper,og jeg spør for å kanskje få en bekreftelse på at det minner litt om japan.....men det første hun sa var at det minte henne på Sula!!!
Vel vel,da har jeg bommet helt på verdensdel...ha ha.,men kunden ble storfornøyd ,så da så...:)



Glade mai.dager..!!

Ja,da er første runde med konfirmanter og 1.mai taler over.Det har vært lange dager og mye bestillinger,men vi kom i havn, Det viktigste er jo at kundene blir førnøyd og får sine ønsker innfridd. De første barnesko blir ofte hentet fram for å bli brukt i konfirmasjoner som pynt på bordet,til minne om hvor små og uskyldig de en gang var........og det er de jo selvfølgeli enda!Skoa ja..!!Istedet for å sette blomster oppi skoene ,som ofte blir gjort,syns jeg det var en glimrede ide,da en kunde kom inn med en skiferplate i tillegg og ville ha den pyntet med skoa ved siden av.

Rosa dekorasjon med gerbera og krysantemum.



Glade mai.dager..!!

Dekorasjon med røde roser,cymbidium og eføy.


Dekorasjon med delfinium,hvite roser og gerbera.