tirsdag 18. august 2009

Mersalg har 15.års jubileum.

Fikk en hyggelig telefon fra Karianne på Svebergtunet om jeg hadde muligheten til å ta ett oppdrag med pynting av bord,scene og utgang,ved mersalg sitt 15årsjubileum.Det var jo selvfølgelig ikke nei i min munn,kjempespennende utfordring.
Blomstene skulle holdes i Mersalg sin logo,svart hvit og rødt.Må en del planlegging og forberedelser til ett slikt oppdrag.Det ble hvite gladioler,røde nelliker,hyllbær,svart panicum(strå),røde grener.Det skulle pyntes i telt satt opp av telspesialisten fra trondheim.


Mersalg har 15.års jubileum.

Brukte ett papprør som ble kledt med svart stoff i midten,røde grener,hvite gladioler,røde nellik.
Dekorasjonen begynner å ta form,den ble vel på ca 3meter høyde.




Hyllbær i toppen.




Blir stående på hver side av scenen.

Mersalg har 15.års jubileum.

26 bordekorasjoner skulle lages.
Sisse,min gode medhjelper kom og hjalp til utpå ettermiddagen.

Ferdig dekket bord.



2store dekorasjoner skulle stå ved inngangen,laga de inne da det var regn og blest ute.



Veldig morsomt å lage arbeid med litt store dimensjoner,så takker http://Mersalg.no
for oppdraget.



fredag 14. august 2009

regnværsdag og god tid.:)

Hva finner man på en dag da regnet bare pøser ned og man har fri og masse av tid...jo man kan jo alltids ta en oppryddning og samle sammen ting som ligger litt her og der....Dette blir en liten avsporing fra det jeg viser fram ellers her inne ,men jeg har alltid hatt en liten:mani: på å samle på ting,helst gamle da.Egge glass er en av dem,hadde en liten opptelling her en dag og det viste seg at jeg hadde ca.230stk. Det er sikkert ikke så veldig stor samling ,men artig lell. De fleste er kjøpt på loppemarked eller brukthandel,ytterst få har jeg betalt mer enn 10kr.for:)Nå har ikke jeg så mye tid til å dra rundt å kikke etter egglass,men"svigermor"har og blitt bitt av basillen og samler ivei,hu er pensjonist og drar tiit og ofte innom freetex el.
Disse har hu kjøpt da hu var på tur te rhodos i sommer .

Egglass i tre.



Min godeste datter på 13,skjønner ikke hva jeg skal me alle disse egglassene.....tvilsomt at jeg får 230 gjester til frokostegg.....Jeg sa hu kunne få arve de.....men null interresse der i gården,riste bare på hodet av mora si....ja ja.Nå har jeg kunna sagt at nån samle på egglass og noen på frimerker...men så er d at jeg klarer ikke å kaste ett brev uten at jeg river av frimerket,en liten samlefobi der og.....



Plastikk.
Gammel årgang.

B Blå varianter.

Noen av de fineste.



DIV.