torsdag 18. februar 2010

Har dokk sett noe så nydeli...?Tinnius har vært syk,så han har fått være med Cecilie på jobb.Han har bare stura og ikke fått i seg mat,men i skrivende stund er han på bedringens vei og i full action igjen.Det er rolig i butikken for tia,dermed har vi tid til å ta me oss kjæledyran vårres innimellom,men det har ikke vært roli i hodet mitt i det siste.......tirsdagen signerte jeg kontrakt på leie av lokale i Malvik senter!!Åpnes i september,med 40butikker,og vi får en butikk på 100kvm!!!!Har vært en prossess med mye tankevirksomhet,søvnløse netter,veing for og imot,møter i bank og div.Skal/skal ikke.......
Fordeler og bakdeler,vært litt skremmende med så store forhold...trygt med en liten,koslig blomsterbutikk i lille Hommelvik.Har møtt bare positiv respons og har full støtte av Cecilie og min sambo:)Så vi gyver løs..og vi glær oss!!Dette blir bra!

Så innen høsten er her så må nok Bamse ha vent seg på å være hjemme alene...det kan bli litt tøft til hjertet mitt da,men sånn er det bare.



Var jo varemesse på Lillestrøm i slutten av januar og samla inn inntrykk og kataloger,og innreda butikk inne i hodet mitt,det skal jeg ...sånn må vi bare ha...osv,..osv.Det er ihvertfall mye spennende og nok av varer å handle inn.



Det er bare å finne utav hva folk vil ha.......for vi skal ikke selge bare blomster,må ha litt interiør og gaver itillegg.Så det er bare å begrave nesa i kataloger og bestemme seg.Ha en fin helg!!!




fredag 12. februar 2010

Søndag er det altså morsdag og Valentinesdag og butikken bugner av buketter,tulipaner,roser,hjerter,bamser,sjokolade,smykker.
Gi kjæresten,kona,ektemannen,hustruen,herren i huset,din elskede,mor,mormor,svigermor,far,farmor,farfar,morfar,elskerinnen,elskeren,ektemake,kjerringa,kailln,din elskede,samboer,fruen,madammen,din helt,morsjan osv...osv.....


en liten oppmerksomhet på søndag!!!

Til damene har vi fått inn noen nyheter i Hjerter-smykker!
Halskjeder,lange,korte,armbånd og øreringer.



Ha en fin helg alle sammen og en fin søndag!




mandag 8. februar 2010

Valentine

Valentine og morsdag til helga!!
Cecilie,lærling har tryllet fram noen fine kreasjoner igjen :)


Har fått inn søte små glassvaser med hull i kanten ,så de kan henges opp,der du måtte ønske.
Her fresia brukt i vasene.
Sisalhjerter festet på ett stativ laget av en jernstang som står i en sokkel av tre.
pyntet med perler og sølvtråd.


Pyntet ekstra med sjokoladehjerter med ;jeg elsker deg,gla ideg eller tenker på deg tekst:)




lørdag 6. februar 2010

Cecilie har pynta kiste!

Vi har hatt levering av blomster til begravelse i Trondheim og Cecilie,lærling,har fått pynta kista.Den ble jo bare kjempefin!!
Vi har brukt hvite roser,lisiantus,bjørkgrener malt hvite og grønt .

Vi levere blomster til alle kirker og kapell i Malvik,Trondheim og Stjørdal.