lørdag 10. januar 2009


Du og du så godt å bli kvitt jula og julefargene,dyktig lei røde julestjerner som henger med hodet fordi de ikke får vann til meg,men det får de altså ikke,nå
kan de resirkuleres og oppstå neste år.Julerosen derimot må man ta vare på,utrolig sterk plante,er en staude som kan plantes ut i bed,trives også her i Norge,blomstrer desember-april.plantes ut etter frosten,Nydelige blomster.

5 kommentarer:

GundaM sa...

Godt å bli kvitt jula ja! Kasta ut juletreet idag jeg, tenkte vente til han gjorde det sjøl men gidda ikke.
Var på fest igår og formen hans var heller laber idag og da jeg tok treet hørte jeg fra sofaen; neimen ka e d du gjør da...?

Ha en flott uke Marit!

monicas hobby sa...

Ja jula tok æ ut i går, på søndag, litt rart med det samme ... mindre lys og farger ... men må vel ta en tur te dæ å kjøp noen farger så blir det vel bra. ,,, sitt nå på nattvakt å blogger litt greit at du lært mæ det gitt ... Takk å takk ....
Natti natti....;;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så koselig blogg du har. Nå skal jeg innom og se på hjemmesida di også. Kanskje det blir en stopp i butikken din neste gang jeg drar til mine bekjentskaper nord for Trondheim... i Hommelvik og Levanger.

Nyttårsklem fra Toten

Anne sa...

Nei men, der var du igjen også ja :-) lengesiden jeg har hørt noe fra blomsterpiken nå. Godt Nyttår forresten. Har vel vært skikkelig høysesong for deg nå tenker deg, da alle skal ha blomster til julehøytiden :-) Nydleige blomster på siden din i alle fall.

Hilsen damen som kan faktisk røpe at hun har kun en pottteplate i dette hus, må sikkert ta meg en tur til deg jeg, få litt grønt i heimen .-))

monicas hobby sa...

hei ... ja det e så mye styr på jobb nå ... itj leie dem inn å prøve å spare inn på alt .. æ kjem itj på møte for æ drar e røros på mandag ... men may kristin skulle gi mæ et lite vink ka som blir sagt ... e spent ...

forsatt god helg ...