onsdag 22. oktober 2008





Har massefine oppheng til å henge i vindu,blant annet denne sommerfugl,nå har de fått henge ifred ganske lenge,inntil denne uke,har solgt 3 stk,

Det er litt rart...at ting som kan stå aldri så lenge,plutselig fanger interessen til folk,men kanskje folk vil ha litt sommer innafor dørene nå nå høstkulda sniker seg på.

2 kommentarer:

GundaM sa...

Javisst, sånn er det ofte inne hos meg og. varer som har stått en stund bærer ejg mot døra i rolige stunder, så kommer en dame ravende og sier; Jøsses, koste ta herre da???

Klemz og nå tikker jeg inn til Karen;)

Som mine dager er sa...

Lenge siden sist jeg var innom deg. Måtte se hvordan det sto til på en lørdag. Du har vel nok å henge fingrene i framover mot jul når alle forberedelser til julerushet skal være gjort. Men det må være gøy å drive sitt eget. Jeg har så lyst til å bryte ut av kontor-tilværelsen min og starte opp med noe helt annet. Bare stå midt i livet og legge om kursen helt. Sånn "karrieremessig" altså! Det er vel bare å tørre å ta steget. Det skal få vokse seg enda sterkere i meg, også er jeg vel moden om litt til å starte ;-)

Ha en flott helg.